becka-lotta

Alla inlägg den 21 februari 2014

Av Rebecka - 21 februari 2014 22:58

Jag har använt denna kaka, den fungerar relativt bra, dock har jag insett att jag inte har fett hår som jag alltid trott och använt vanligt schampo.

Den är trevlig, ger doft i duschen son ger en lugn, den luktar ganska mycket i duschen och doften sitter kvar i håret på ett mer diskret sätt. Mitt hår kräver att jag använder även balsam till detta schampo, men kanske inte åt ett hår som det är mer anpassat för?
Mitt hår har fått en lite tyngd i det hela men även om jag har fått lite mer framträdande lockar...

Av Rebecka - 21 februari 2014 22:50

God natt

Ja, det känns så ögonen ser i kors och dubbelt av trötthet. Trots det kan jag inte somna, så det blir fler avsnitt av Tintin. Jag är ganska stolt, det mesta är undan städat ifrån flytten (förutom för lådor som ska fraktas bort) och städade hela lägenheten... Jag känner mig duktig, men huvudvärken började precis. Hoppas att ni kan sova även om jag inte kan.

Jag vet inte om jag har skrivit om midsommar traditionen som lever i min släkt. Jag har redan börjat drömma om den... Usch, säger jag dock brukar jag göra alla misstag i sömnen och klarar mig oskadd på färden, peppar peppar ta i trä!
I drömmen följer jag min morbror som ligger förre mig. Hela karavanen klara sig genom Båstad utan större misstag. Vi börjar på klättringen uppför den italienska vägen, då vi kommer fram till en ganska snäv och skarp vänster sväng. Min morbror klarar svängen, och jag kommer närmare då jag trycker ner bromsen för att sakta in, då jag märker att bromsen hade slutat fungera. Jag koncentrar mig på kurvan, dock märker jag att bilen beter sig annorlunda än innan. Jag svänger på ratten, då jag svänger men bilen fortsätter rakt framåt mot stupet framför oss med endast ett väggräcke som sista hopp. Dock har hela ekipaget för mycket kraft och far utöver kanten. Jag vaknar med ett ryck, och kan inte somna om...

Ovido - Quiz & Flashcards